Forhold

Innledning

Nedenfor er våre regler og betingelser. Dette gjelder alltid når du bruker eller legger inn en bestilling fra våre nettsider og gir deg informasjon før du kjøper. Vennligst les vilkårene nøye. Vi foreslår også at du lagrer eller skriver ut disse betingelsene, slik at du kan se gjennom dem igjen på et senere tidspunkt.

Priser og Betaling

Hvert produkt er oppført med pris inklusive moms. I handlekurven kan du se totalprisen inkludert alle avgifter.
Returrett:
Ved kjøp av digitale produkter, i motsetning til fysiske varer, er det ingen rettsfrist. Dette gjelder alle produkter som sendes i forbindelse med et kjøp.
Den vanlige 14-dagers rettsfristen for fjernsalg gjelder ikke for våre produkter på grunn av deres natur i henhold til kapittel 2 §§ av distrikts- og hjemsalg (2005: 59).
https://www.oakskey.no selger bare digitale produktnøkler. Vi sender ikke CDer eller DVDer. Du laster ned elektronisk programvare (ESD) / nedlasting. Vi vil bare sende lisenskoden, samt en lenke til programvare som er fritt tilgjengelig på internett av produsentene. Hvert av disse programmene har sin egen sluttbrukeravtale som må godkjennes for å få rett til å bruke programvaren.
Garantier og service
(1) Ansvar for feil
For våre produkter om lovbestemte regler om ansvar for feil.
(2) Garanti på brukte produkter i forbrukersalg
Garantien for feil i brukte produkter utløper ett år etter overføringen av de kjøpte varene til deg.
levering
Kun mulig for personer, bedrifter og institutter som er etablert i Norge.
Leveringstid er oppgitt via produktsiden.
Se også forbruker- og kontraktsloven, samt EUs felles tvisteløsningsside http://ec.europa.eu/od

Hvem er vi

Oaks Capital Ltd, stasjonert i 71-75, Shelton Street Covent Garden, London WC2H9JQ (samlet, “vi, oss, etc.”). Via nettstedet / nettstedene til Oaks Capital Ltd kan kunden (heretter kalt “deg”) kjøpe koder etc. for ulike tjenester. Vi sender kun koder som kan innløses hos eksterne tjenesteleverandører at det aktuelle produktet er kompatibelt med.
Siden vi bare tilbyr koden, er vi ikke ansvarlige og forpliktede til eventuelle komplikasjoner du måtte ha med en tredjepart. Ta kontakt med disse tredjepartene dersom du opplever problemer, problemer, tvister eller konflikter med juridiske krav som følge av en avtale du har inngått med den bestemte tredjepart.
Du holder oss ikke skyldige i mulige krav fra tredjeparter relatert til det som ble bestilt på vår nettside.

Personlig informasjon

Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy på vår nettside.

oppsummering

Engelsk lov gjelder alle avtaler med Oaks Capital Ltd.

Alle konflikter som måtte oppstå, blir sendt til engelsk domstol, med mindre annet er spesifisert for det spesielle tilfellet.

Hvis en erklæring i disse vilkårene er erklært gyldig, vil dette ikke påvirke de generelle vilkårene. Vi vil definere en ny betingelse sammen med deg, kunden, der den opprinnelige avtalen vil forsøke å bli fulgt så nært som mulig.

  • Ny bruker
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.